VAŽNO: DOPUNE I IZMENE PRAVILNIKA

Preuzimanje startnih brojeva i paketa kod Terazijske cesme u kancelariji trke u subotu od 10 do 18 sati i u nedelju od 7 do 10:30!

GRANfondo i MEDIOfondo trka

Zbog izuzetno dugog perioda u kome bi centralne gradske ulice morale da budu zatvorene, u uslovima otežanog saobraćaja usled brojnih građevinskih radova na saobraćajnicama, a u cilju očuvanja regularnosti takmičenja i trke uopšte, Organizator je doneo odluku da postavi još jednu tačku elektronske kontrole vremena u ulici Neznanog junaka, u visini parkinga kod SC Banjica, na 70. kilometru MEDIOfondo staze, odnosno 120. kilometru GRANfondo staze. Na ovoj tački, tačno u 15:00 sati biće aktivirana “rampa” i svim učesnicima koji posle tog vremena stignu do te tačke biće izmereno i registrovano vreme dolaska, nakon čega će biti preusmereni na parking SC Banjica. Tu će sačekati i poslednjeg učesnika trke, a potom će u uslovima kontrolisane zatvorene grupne vožnje u dužini od 5 kilometara, pod pratnjom saobraćajne policije proći kroz cilj trke na Terazijama. Svakom od ovih učesnika konačan plasman će biti određen tako što će se na njihova izmerena vremena dolaska kod SC Banjica ponaosob dodati jedinstveno izmereno vreme prolaska deonice SC Banjica–Terazije koje je imao poslednji takmičar, prošavši “rampu” kod SC Banjica pre njene aktivacije u 15:00 sati.

Na ovaj način obezbediće se da ulica Kneza Miloša, u periodu povratka biciklista prema cilju na Terazijama, bude zatvorena što je kraće moguće, to jest od 12:30 do 15:00 sati.

 

FUNfondo trka

Zbog obezbeđenja što kraćeg perioda u kome će ulica Kneza Miloša biti zatvorena za saobraćaj, Organizator je doneo odluku da se FUNfondo trka preusmeri sa poteza Terazije- Kralja Milana-Kneza Miloša do Gazele i nazad na potez Terazije-Slavija do raskrsnice sa Kralja Milutina i nazad. Na ovaj način, obezbediće se da ulica Kneza Miloša, u periodu odlaska biciklista iz grada, bude zatvorena što je kraće moguće, to jest od 10:45 do 11:30 sati.

 

KIDfondo trka

U periodu od 11:30 do 12:30 sati, pre dolaska na cilj prvih takmičara koji se očekuju oko 13:00 sati, na potezu od Igumanove palate do Pozorišta na Terazijama održaće se dve trke za najmlađe: GURKAfondo, tj trka guralica za decu uzrasta od 2 do 5 godina i SPRETNIfondo, tj spora trka oko čunjeva za mlađe osnovce. S obzirom da će zone Terazija, Trga Nikole Pašića i ulice Kralja Milana biti potpuno zatvorena za saobracaj, to će se ove dve dečje trke odvijati nesmetano.

 

Pizza-Pasta-Party (3P)

U periodu od ulaska prvih takmičara u cilj, tj od 13:00 pa do 17:00 sati, svi učesnici će sukcesivno, kako budu pristizali na cilj, biti gosti na 3P ručku koji se organizuje u ograđenoj zoni na trotoaru, na lokaciji ispred bivšeg bioskopa “Kosmaj”.

Osiguranje od nezgode: Besplatno osiguranje

Organizator osigurao sve ucesnike trke bez sopstvenog osiguranja! 

Organizator trke je sklopio ugovor sa kompanijom Wiener Stadtische osiguranje a.d.o. Beograd o obezbedjenju osiguravajuce zastite od posledica nesrecnog slucaja svih ucesnika trke koji nemaju sopstveno osiguranje!

wso-logo-transparent

Zdravstveni pregled

Na slici ispod je sertifikat o sposobnosti za učestvovanje u sportskim aktivnostima/biciklističkoj trci, izdat od strane specijalističke ordinacije za sportsku medicinu koja daje poseban popust za učesnike trke Skyline GFB 2017.

21439682_1667511219948531_1194062801_o
Klikom na link:

Pronađite najbližu licenciranu ordinaciju sportske medicine za pregled sportista i obavite poslednje što vam je preostalo pre starta trke!

USKORO

Uskoro u ponudi, po specijalnoj ceni, ekskluzivni komplet (dres i šorts) čuvenog italijanskog proizvođača profesionalne biciklističke odeće Nalini, u bojama Skyline GFB 2017, dizajniran od strane kompanije DOMINOcommunication!
dres
Retro
pant retro