FOTOGRAFIJE

Novi kontingent dresova

Zbog velikog interesovanja, izuzetnog odziva na koji su naisli, mnogo ucesnika koji su ostali bez svog kompleta, kao i velikog dela publike na stazi koja bi zelela da ima svoj primerak: narucujemo novi kontingent dresova i svi zainteresovani mogu odmah da obezbede sebi komplet zvanicnog dresa prvog GFB2017 tako sto ce nam na mejl office@granfondobelgrade.rs poslati svoje podatke, adresu i velicinu dresa (ili vise kompleta dresova) koji narucuju i da na tekuci racun organizatora, tj Bike Tailorsa broj: 170003003069600172
uplate celokupan iznos vrednosti kompleta koji iznosi 10.800,00 dinara!
Po uplati, svaki od narucilaca ce dobiti mejl potvrde prijema rezervacije, posle cega ostaje samo da saceka da im dresovi, tj kompleti stignu na kucnu adresu. Rok za porudzbinu je 20.10. da bi fabrika u Italiji stigla da proizvede trazenu kolicinu i da bi dresovi stigli u Srbiju i bili poslati na adrese narucilaca do 20.11. 2017.

REZULTATI

 

 

ŠTA JE GRANFONDO?

Gran Fondo ili Granfondo je italijanski izraz koji bi se mogao prevesti kao “Velika Vožnja”.

Granfondo je biciklistička manifestacija sa ogromnim brojem učesnika, koja je u proteklih 50-tak godina doživela neverovatnu popularnost u Evropi i proširila se širom sveta.

Stotine biciklista, počev od rekreativaca pa do eksperata, podstaknuti su i motivisani da učestvuju u ovom događaju zbog zajedničkog druženja, živopisnih predela kroz koje se vozi, ličnih postignuća i prilike da se osvoje brojne nagrade u raznim kategorijama.
Zamislite Granfondo kao kombinaciju grupne vožnje, trke i biciklističke ture u jednom jedinom događaju. Pomoć mehaničara, hitna medicinska pomoć, hrana i osveženje pre, za vreme i posle trke, na raspolaganju su svakom učesniku. Zamislite ovakvu vožnju kao neku vrstu žurke na točkovima! Štaviše, događaj zvani Granfondo podrazumeva i: izazovne staze, elektronsko merenje vremena, fantastične poklone, sajam biciklističke opreme, dobro opremljene okrepne stanice, mobilnu pomoć na drumu i zajedničku zabavu posle trke.
Granfondo vozači uvek iznova popravljaju sopstvene rekorde, izazivaju na “dvoboj” svoje prijatelje i klupske drugove, iskušavaju sebe do krajnjih granica, a mnogi voze i da pobede!

GranFondo trke su “skrojene” za svakoga. Bilo da ste iskusan vozač koji želi da pomeri svoje granice ili novajlija u svetu biciklizma koji prati svoj tempo, Granfondo uvek svakome pruža stazu po meri i pravo društvo za vožnju!

Biciklistička federacija Italije, kolevke Granfonda u ranim sedamdesetim godinama prošlog veka, definiše Granfondo kao:

  • najmanje 120km dugačku stazu,
  • sa elektronskim merenjem vremena od starta do cilja i
  • nagradama za pobednike u svakoj od (starosnih) kategorija!

Ukratko, kako u Italiji, tako i širom Evrope, Ganfondo trke su trke za svakoga.

Jedno je sigurno – biciklizam je važan deo naše budućnosti!

Oprobaj se, pomeri granice i osvoji nagradu – prijavi se na Skyline Granfondo Belgrade 2017!

Izvorni tekst je delimično izmenjen i preuzet sa: http://www.granfondoguide.com